TAMINIAU HRM VALT VANAF 1 OKTOBER 2016 ONDER  ORGANISATIE ADVIESBUREAU TASTE-CONSULTANCY

ZIE WWW.TASTE-CONSULTANCY.COM 

voor HR diensten zoals genoemd op deze site kunt u nu contact opnemen via albert@taste-consultancy.com

Resultaatgerichte (interim) HRM ondersteuning voor organisaties waarbij de toegevoegde waarde van HRM altijd voorop staat. Praktisch, integer, onafhankelijk en resultaatgericht.

Wat ik doe

Tijdelijke vervanging

Heeft u tijdelijke vervanging, extra capaciteit of specifieke kennis nodig dan kunt u mij als interim HR-adviseur / HR-manager inschakelen. 

Ontwikkeling van personeel

Door mijn ruime ervaring ben ik snel inzetbaar op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Onder ‘portfolio’ staat mijn werkervaring bij verschillende opdrachtgevers, zie hiervoor ook mijn LinkedIn profiel. Praktisch, integer, onafhankelijk en resultaatgericht staat bij mij altijd centraal.

P-Scan

Met de p-scan (personeelscan / vlootschouw) wordt inzicht verkregen in het potentieel en inzetbaarheid van uw medewerkers.  

Ontwikkeling van personeel

Er kan een match plaatsvinden tussen de medewerker en de huidige en/of toekomstige functie en er wordt een bijdrage geleverd aan loopbaanplanning, mobiliteit en opvolging op sleutelposities. De p-scan is door mij ontwikkeld en succesvol ingevoerd bij onderdelen van de Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam.  

Ontwikkeling HRM

U kunt mij inschakelen om HRM (verder) te ontwikkelen met als doel een bijdrage te leveren aan het behalen van de organisatiedoelstellingen.

Ontwikkeling van personeel

Dit kan bijvoorbeeld door de invoer van nieuwe personeelsinstrumenten of beschrijving en invoering van effectief personeelsbeleid. Mijn visie is dat ontwikkeling en verandering niet alleen bereikt wordt met instrumenten en beleid maar vooral door een juiste inzet hiervan.